آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک تولد
¤ پودر قند :•: 150 گرم ¤
¤ پودر ژلاتین :•: 1 قاشق غذا خوری ¤
¤ گلوکز مایع :•: 1 قاشق غذا خوری ¤
¤ گلیسیرین خوراکی :•: یک و نیمقاشق غذا خوری ¤
¤ آب :•: 2 قاشق غذا خوری ¤
¤ وانیل :•: 1 قاشق چای خوری ¤
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک
ابتدا پودر قند رو الک کنید . پودر قند باید به اندازه ای باشه که دانه های پودر قند زیر انگشتان حس نشود . پودر ژلاتین را با آب مخلوط می کنیم . گلوکز اضافه می کنیم . گلوكز براي كشدار شدن خمير استفاده مي شه گلیسیرین خوراکی اضافه می شود .
مواد را روی بخار کتری قرار می دهیم یا می توانید داخل مکروفر بگذارید. یک دقیقه زمان بدهید اگه شفاف شد که خوبه وگرنه باز هم زمان بدهید تا مایع شفافی بدست بیاد . مایع باید کاملا” شفاف بشه . اگه دانه هاي ژلاتين كاملا حل نشوند مايع ما شفاف نخواهد شد و بعدا داخل خمیر این دانه ها دیده می شوند .
وقتی محلول کمی سرد شد پودر قند رو کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . مخلوط کردنش کمی سخته چون عین چسب می ماند . از اینجا به بعد دیگه باید ورزش مچ و انگشت ها رو شروع کنیم . باید انقدر ورز بدهیم که خمیرمون نرم شود و در عین حال حالت چسبناکی نداشته باشد .
من از طعم پودر ژلاتين خيلي خوشم نمي آد بخاطر همين كمي وانيل همراه با پودر قند به خميرم اضافه كردم . خمیر فوندانت آماده شد .
براي اينكه خميرمان را رنگي كنيم از رنگ هاي ژله اي ويلتون استفاده مي كنيم .يك خلال دندون برداشته و يكي دوبار خلال دندون رو رنگي كرده و به خمير منتقل مي كنيم و ورز مي دهيم در صورتيكه كمرنگ بود باز هم رنگ اضافه مي كنيم .
موقع رنگي كردن خمیر فوندانت ممكنه با ورز دادن ، خمیر فوندانت دوباره چسبنده بشه براي اينكار پودر قند نياز داريد ( بغير از مقدار ۱۵۰ گرمي كه در دستور آمده ) . پس پودر قند كنار دستتان باشه و هر وقت حس كرديد با ورز دادن خمير به دستتان مي چسبد ان را به پودر قند آغشته كنيد.
همينطور گليسيرين براي جلوگيري از چسبندگي خمير به دست هست پس گليسيرين هم كنار دستتان باشد به ازاي هر سه بار پودر قند يكبار گليسيرين به خمير بزنيد
من اين مقدار خمير رو به شش قسمت تقسيم كردم و براي اين يه تكه خمير قرمز كه مي بينيد هر دفعه به اندازه يكي دو قطره گليسيرين اضافه مي كردم. يكي ديگر از خوبي هاي گليسيرين اينه كه رنگ پذيري را راحت تر مي كند .
موقعي كه خواستيد خمير را با وردنه باز كنيد ممكنه سفت بودن خمير كار را برایتان سخت كند . براي اينكار خميرتان را اندازه چند ثانيه داخل مكروفر بگذاريد و قدرت ۱۰۰٪ بهش بدهید.
بستگي به بزرگي و كوچكي خمير دارد از زمان كم شروع كنيد و اگه ديديد باز هم نياز دارد زمان را افزايش بدهید. اگه خمير چسبنده شد با كمي پودر قند ورز بدهید.
هميشه موقعي كه خواستين خمير را با وردنه باز كنيد روي ميز كارتون پودر قند بپاشيد . از چسبندگي خمير به سطح كار جلوگيري مي كند . با تركيب رنگ ها مي توانيم به رنگ مورد نظرمون برسيم مثلا براي اينكه رنگ طوسي را درست كنم از دو رنگ بنفش و زرد استفاده كردم .
برای اینکه خمیر خشک نشود آنها را داخل نایلون فریزر قرار بدهید و داخل یخچال بگذارید . اگه مدت طولانی تری می خواهید نگه دارید ، می توانید خمیرها را بگذارید داخل فریزر و هر وقت خواستید ازشون استفاده کنید خمیر را بگذارید داخل مابکروفر تا نرم شود.
آموزش کامل طرز تهیه خمیر فوندانت برای تزیین و روکش روی کیک
:: بازدید از این مطلب : 596
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0